I Liberal Alliance arbejder vi for at dine skattepenge bliver forvaltet bedst muligt. Hvorfor betale skat, før man kan forsørge sig selv? Sådan bør det naturligvis heller ikke være. Derfor foreslår Liberal Alliance, at ingen betaler skat af de første 84.000 kroner, man tjener. Dette svarer til 7.000 skattefrie kroner om måneden. For en almindelig LO-familie vil det betyde ca. 40.000 kroner mere til sig selv om året. At lade de første 84.000 kroner være skattefrie er desuden en god måde til at få rigtig mange mennesker ud af offentlig forsørgelse og ind i fællesskabet. Forslaget vil betyde, at der vil være en mærkbar forskel på at være på tage et arbejde ift. at være på offentlig forsørgelse.

Henvendelser til formanden, mail: jsvendsej@hotmail.com

Med venlig hilsen Liberal Alliance Gladsaxe

Jytte Tholstrup Svendsen, Formand

På vegne af gruppen for bekæmpelse af støj i Gladsaxe, vil vi gerne sætte fokus på og få opbakning til ’STOP TRAFIKSTØJ NU’ kampagne:

med venlig hilsen Trafikstøjsgruppen

Læs mere: https://trafikstoej.nu
@stoptrafikstoejnu (instagram) #trafikstøj #vejstøj #støjfraveje #motorvejsstøj #stoptrafikstøjnu #stoptrafikstøj #mindretrafikstøj #begrænstrafikstøj #bekæmptrafikstøj #jatak53db #nejtak58db #53db #55db #58db #trafikstøjnejtak #nejtaktrafikstøj #nejtaktiltrafikstøj https://trafikstoej.nu/underskriftsindsamling-i-gladsaxe-omraadet-23-02-2019/

Kategorier: Nyhedsbreve