Udlændingeområdet fylder meget i den daglige debat, der er også rigtig mange grupper at holde styr på. Nu kan du også blive klogere på de forskellige regler, som regulerer området.

Kom til temaaften hos Liberal Alliance Gladsaxe den 10. april, kl. 19.00 på

Højgården, Bagsværd Hovedgade 274, 2880 Bagsværd

Tilmelding til formanden, mail: jsvendsej@hotmail.com

SU senest den 1. april

Hvilke typer af opholdsgrundlag, herunder familiesammenføringer, findes der i Danmark og hvilke betingelser skal opfyldes for at opnå ophold? Hvordan risikerer man at miste sin opholdstilladelse og udvises fra Danmark?

Vi har inviteret Cand. Jur. Sara Kaae med flere års erfaring med udlændingeret i praksis til at holde oplæg og svare på jeres spørgsmål.

Mød Folketingsmedlem Joachim B. Olsen, som vil fortælle om Liberal Alliances udlændingepolitik.

Med venlig hilsen Liberal Alliance Gladsaxe

Jytte Tholstrup Svendsen, Formand

På vegne af gruppen for bekæmpelse af støj i Gladsaxe, vil vi gerne sætte fokus på og få opbakning til ’STOP TRAFIKSTØJ NU’ kampagne:

med venlig hilsen Trafikstøjsgruppen

Læs mere: https://trafikstoej.nu
@stoptrafikstoejnu (instagram) #trafikstøj #vejstøj #støjfraveje #motorvejsstøj #stoptrafikstøjnu #stoptrafikstøj #mindretrafikstøj #begrænstrafikstøj #bekæmptrafikstøj #jatak53db #nejtak58db #53db #55db #58db #trafikstøjnejtak #nejtaktrafikstøj #nejtaktiltrafikstøj https://trafikstoej.nu/underskriftsindsamling-i-gladsaxe-omraadet-23-02-2019/

Kategorier: Nyhedsbreve