De lokale liberale kandidater er klar til Regionsvalget.

Torsdag den 6 maj afholdt Liberal Alliance sidste opstillingsmøde til Regionsvalget 2021. Her blev to af Gladsaxes lokale kandidater valgt. Det drejer sig om Jørgen Juhl som er spidskandidat for partiet til Kommunalvalget, der fik en flot placering som 8 og David Ibsen (nr. 2 til Kommunalvalget) blev valgt som nr. 10 ud af 19 kandidater.

Jørgen Juhl udtaler, at det vigtigste til Regionsvalget bliver, at give fagpersonerne magten tilbage, således de ikke skal dikteres budgetter og arbejdsgange, der ikke harmonerer med den kliniske virkelighed. Hertil kommer en sundhedsplatform, der ikke virker efter hensigten og koster mere at drive end det tilsvarende danskudviklede IT-system i Region Syd. Dette siger han med en fortid i det Regionale Forretningsudvalg for Liberal Alliance og 6-7 år i Region H.’s tjeneste. Der er plads til forbedringer og samarbejde. Bryd murerne mellem sektorerne ned og rekrutterer smartere og bedre. Giv magten og råderetten over budgetterne tilbage til plejepersonalet – de ved bedst når det kommer til patienterne ve og vel.

David Ibsen tilføjer, at vi kan få mere sundhed for de samme penge, dette kræver anvendelse af ny teknologi, effektiv brug af budgetmidlerne samt fokus på udbud og ventelister. Han vil arbejde med at udvikle Øresundsregionen med bedre trafikforbindelser, hvilket ligger ham på sinde efter de mange år, hvor han boede i Malmø.

Jytte Tholstrup Svendsen, Formand for Liberal Alliance Gladsaxe, Christoffers Alle 134, 2800 Kongens
Lyngby

Kategorier: Nyhedsbreve

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *