Adskillige borgere oplever at blive kontaktet af kommunen da deres småbygninger på deres egen grund ikke opfylder krav til afstand fra offentligt vej.


Gladsaxe Kommune har bestemt en byggelinje på 5 meter, dvs. at grundejer ikke må bygge f.eks et cykelskur indenfor de yderste 5 meter på grunden ud i mod vej. Altså; som grundejer bestemmer man ikke over sin egen grund.

Hvorfor? Argumentet er, at det skal være pænt.
Så embedsmænd og politikere skal bestemme hvad der er pænt og ikke pænt. De vil bestemme over dig.

Det offentliges bestemmelse over borgerne fylder mere og mere, bid for bid. Sidste år forsøgte man sig med at ville bestemme over hvilke træer folk må fælde på deres egen grund. Man truer butiksejere med politianmeldelse fordi deres butikker. Oveni dette skal ses det groteske i at kommunen fælder tusinder af træer, de grønne pletter forsvinder til fordel for tarveligt etagebyggeri (også kaldet “vækst”) samtidigt med, at en gammel carport på en villavej for påbud om at blive “lovliggjort”, dvs flytte eller revet ned. 

I Liberal Alliance mener vi at byggelinjen for det småbygninger og carporte skal sættes ned til at være ved skel mod vej, for hvor går grænsen ellers?  I LA mener vi, at den går ved din private grund.

Lars Pedersen

Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *